Termeni si conditii | Firme Sebes
FirmeSebes.ro

Termeni și condiții de utilizare

 

1. Definiţii

 

            Site: http://www.firmesebes.ro.

            Vizitator: orice persoană care accesează site-ul cu scopul de a se informa.

            Utilizator: orice persoană în calitate de reprezentant al unei entităţi juridice care se înregistrează în site pentru a publica informaÅ£ii legate de entitatea juridică pe care o reprezintă.

 

2. Acceptare

 

            Prin accesarea site-ului, atât vizitatorii cât ÅŸi utilizatorii sunt de acord cu termenii ÅŸi condiÅ£iile prezentate mai jos.

 

3.  Descrierea serviciilor

 

            Site-ul este o platformă construită cu ajutorul tehnologiilor web open-source, ce are ca scop promovarea mediului de afaceri local. Platforma pune la dispoziÅ£ia persoanelor juridice posibilitatea de a se înregistra benevol utilizând formularul de înscriere în catalogul online de firme. Odată înscrise, firmele pot să iÅŸi complecteze propriul profil cu datele despre firmă.

 

4. Utilizare materiale şi limitarea responsabilităţii

 

            Vizitatorii ÅŸi utilizatorii pot accesa gratuit oricând site-ul pentru a se informa.

            Utilizatorii trebuie să fie reprezentanÅ£i ai entităţii juridice (angajaÅ£i, administratori). Utilizatorii au obligaÅ£ia de a complecta formularele utilizând informaÅ£ii veridice, un limbaj decent, imagini reprezentative ale entităţii juridice, ale serviciilor sau ale produselor din portofoliu. Este interzisă utilizarea de materiale cu continut pornografic, limbaj licenÅ£ios, xenob, rasist, sau orice manifestare care poate leza terÅ£e părÅ£i. Utilizatorii vor publica doar date publice, responsabilitatea pentru trimiterea de date cu caracter personal revine exclusiv utilizatorilor. Utilizatorii sunt responsabili pentru informaÅ£iile trimise.

            Administratorii site-ul nu iÅŸi asuma responsabilitatea pentru conÅ£inutul trimis de utilizatori, responsabilitatea revenind utilizatorilor. Administratorii site-ului nu îÅŸi asumă nici o răspundere pentru eventuale prejudicii produse în urma utilizării site-ului, responsabilitatea revenind în  totalitate vizitatorilor ÅŸi utilizatorilor.

            Site-ul va stoca informaÅ£iile trimise de utilizatori în vederea afiÅŸarii lor. Site-ul poate utiliza datele de contact trimise de utilizatori cu scopul comunicarilor legate de site (noutati,  imbunatatiri, mesaje de avertizare). Sub nici o formă informaÅ£iile stocate nu vor fi comercializate, distribuite sau multiplicate pentru a ajunge în posesia unor terÅ£i.

 

5. Conţinutul site-ului

 

            ConÅ£inutul este proprietatea site-ului. Utilizatorii sunt de acord cu stocarea, afiÅŸarea pe site ÅŸi manipularea informaÅ£iilor trimise de către site. Utilizatorii pot în orice moment să modifice informaÅ£iile trimise.

            ConÅ£inutul trebuie folosit în scop pur informativ. ConÅ£inutul nu poate fi copiat, stocat, distribuit, multiplicat, comercializat fără acordul prealabil obÅ£inut de la administratorii site-ului.

 

6. Securitate

 

            AplicaÅ£ia a fost contruită cu un grad de securitate decent pentru a  limita eventuale pagube create în urma utilizării necorespunzătoare. Orice încercare de utilizare neadecvată, de a obÅ£ine informaÅ£ii prin mijloace diferite ce pot provoca pagube, pot leza securitatea site-ului sau a echipamentelor hardware ce susÅ£in site-ul, constituie încalcarea prezentului acord, iar utilizatorul sau vizitatorul poate fi tras la răspundere în faÅ£a legii.

 

7. Aplicarea legii. Litigii.

 

Orice neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

8. Reînoire

 

            În orice moment administratorul site-ului poate modifica prezenÅ£ii termeni ÅŸi condiÅ£ii fără notificare prealabilă. Vizitatorii ÅŸi utilizatorii au obligaÅ£ia de a verifica periodic termenii ÅŸi condiÅ£iile de utilizare.

            

Share