Despre proiect | Firme Sebes
FirmeSebes.ro

Poza

   

 

       Credem în dezvoltarea locală pe termen lung ÅŸi în potenÅ£ialul mediului de afaceri local. La răscrucea drumurilor europene E81 ÅŸi E68 ÅŸi în proximitatea autostrăzii A1, oraÅŸul SebeÅŸ are un mare potenÅ£ial economic, iar acest potenÅ£ial credem că trebuie fructificat.

 

            Timpurile dificile din punct de vedere economic pe care le trăim de câÅ£iva ani au pus în dificultate multe persoane juridice. Fiscalitatea instabilă, modificată frecvent, aplicat în scurt termen, au afectat capacitatea de planificare a diferitor bugete, alocându-se tot mai puÅ£ine resurse în scopul fructificării potenÅ£ialului afacerii. Promovarea este estenÅ£ială ÅŸi are ca scop consolidarea portofoliului de clienÅ£i, dar multe firme fie  au ignorat, fie s-au aflat în imposibilitatea de a aloca resursele necesare unei promovări constante pe termen lung. Lipsa promovării se reflectă în cifrele de vânzări, diminuate semnificativ în ultimii ani.

 

            Analizând aceste aspecte diferite din piaţă, am ajuns la o concluzie simplă: e nevoie de implicare ÅŸi colaborare pentru ca mediul de afaceri să iÅŸi valorifice potenÅ£ialul. Am decis că putem să ne implicăm, putem să contribuim utilizându-ne resursele intelectuale, materiale ÅŸi umane am creat o aplicaÅ£ie web dedicată mediului de afaceri local. Astfel am creat www.firmesebes.ro

 

            Site-ul www.firmesebes.ro are ca scop promovarea mediului de afaceri local prin intermediul internetului, fără nici un cost de înscriere sau administrare din partea persoanelor juridice. Credem în puterea internetul ÅŸi dorim să profităm de aceasta pentru a promova firmele locale ÅŸi numai, datorită răspândirii internetului practic promovarea va fi pe un areal mult mai mare.

 

              Suntem convinÅŸi că acest demers va avea un impact pozitiv asupra mediului de afaceri local, iar trendul ascendent cu siguranţă se va reflecta în graficele financiare ale fiecărei afaceri.

Share